Adam’s Tips

Gazduirea de evenimente este pasiunea noastra si ne dorim ca fiecare invitat sa petreaca clipe de neuitat in sala Adam’s. Vibrant Event Space. Pentru ca avem deja multa experienta, vrem sa impartasim o parte din cunostintele noastre cu voi. Asa a aparut blogul Adam’s Tips, pe care va invitam sa-l urmariti periodic pentru sfaturi legate de organizarea de evenimente spectaculoase.

Organizarea botezului in 5 pasi

Organizarea botezului in 5 pasi

Intrucat botezul copilasului este un eveniment special in viata noastra de familie, v-am pregatit 5 pasi de care va recomandam sa tineti cont in momentul in care va decideti sa organizati acest eveniment special.

Petrecerea magica a zilei tale de nastere

Petrecerea magica a zilei tale de nastere

Organizarea petrecerii zilei de nastere adesea poate fi complicata si cu multe batai de cap. Exista un sir lung de aspecte de care trebuie sa tinem cont, fapt care nu face decat sa complice organizarea unui astfel de eveniment.

Cum sa combini culorile pentru nunta ta

Cum sa combini culorile pentru nunta ta

Culorile predominante folosite pentru nunta trebuie sa aiba o semnificatie deosebita pentru fericitul cuplu, insa acestea influenteaza in mare partea si starea de spirit a invitatilor sau atmosfera creata in restaurant.

Alegerea invitatiilor pentru nunta

Alegerea invitatiilor pentru nunta

Fiecare dintre noi isi doreste o nunta deosebita, organizata perfect pana la cele mai mici detalii, asa ca florile, decorul din sala de nunti sau paleta cromatica predominanta trebuie alese cu mare grija.