Frumusetea toamnei nu este una de contestat: vremea este frumoasa, dar soarele nu ne mai topeste cu caldura lui, natura se coloreaza in nuante minunate, se gasesc din belsug flori si decoratiuni frumoase. Toamna nu este nicidecum un anotimp mohorat si nepotrivit pentru a organiza nunti, mai ales daca stii cum sa valorifici si sa pui in evidenta bogatia culorilor si a aromelor. Nuntile de toamna sunt spectaculoase datorita faptului ca permit combinatii inedite din punct de vedere cromatic, dar si intre tonuri, umbre si lumini.

Iata cateva idei originale pentru o nunta de toamna cu atmosfera de poveste:

Buchetul miresei
Pentru a se potrivi cu toamna, este indicat ca buchetul miresei sa redea tema autumunala, astfel ca acesta poate contine culori din paleta cromatica a anotimpului. Acesta poate contine, pe langa flori de toamna in culori ruginii sau solare, cateva frunze uscate sau mici fructe de toamna. Un buchet realizat din flori de toamna va contrasta foarte frumos cu rochia alba de mireasa.

Tortul si gustarile dulci
Puteti sa profitati de bogatiile toamnei si, pe langa un tort cu aspect unic, decorat in tendinte cu anotimpul, va puteti surprinde invitatii cu gustari dulci preparate din fructele specifice acestui anotimp. Tarta de morcovi, placinta de mereu sau dovleac sau turta dulce pot impodobi candy barul si cu siguranta vor impresiona invitatii.

Decoratiunile din restaurant
Pentru ca nunta sa fie un eveniment de neuitat pentru tine, este extrem de important ca restaurantul sa contina culori si elemente de decor specifice perioadei. Astfel, alegerea unor culori specifice perioadei precum galben, aramiu sau maro vor oferi un cadru neasteptat si romantic. In plus, cateva buchetele de flori pe mese realizate din frunze, flori uscate sau din floarea soarelui reprezinta o idee originala de decoratiune.

Invitatiile
Invitatiile de nunta nu trebuie neglijate deloc, motiv pentru care este important ca acestea sa fie in concordanta cu tema nuntii si sa exprime caldura si frumusetea toamnei. O idee inedita pentru invitatiile de nunta o reprezinta realizarea acestora cu model frunza, in culori pamantii, iar textul poate fi scris astfel cu auriu, cupru sau bronz.