Intrucat botezul copilasului este un eveniment special in viata noastra de familie, v-am pregatit 5 pasi de care va recomandam sa tineti cont in momentul in care va decidenti sa organizati acest eveniment special.

1. Lista de invitati. La fel ca in cazul oricarui eveniment, primul pas consta in intocmirea listei de invitati pentru a determina capacitatea salii potrivita pentru evenimentul nostru.

2. Bugetul. Pasul urmator consta in stabilirea unui buget minim si maxim in care sa ne incadram in momentul in care alegem sala de evenimente botez, precum si meniul sau tematica.

3. Locatia. In momentul in care cautam localul ideal pentru botezul copilasului, ne orientam atat dupa buget, si capacitate cat si locatia fizica a acestuia. In acest fel, vom alege localul potrivit evenimentului nostru, in functie de accesibilitatea si usurinta cu care ne deplasam la respectiva locatie.

4. Meniul. Alegerea meniului cu siguranta este un punct cheie atunci cand vine vorba de organizare evenimente. Raportat la tipul predominant de invitati (categoria sociala din care provin, varsta, religie, etc.) vom alege meniul care pare sa aiba cea mai mare compatibilitate cu acestia. In acest sens, sunt bine venite sfaturile din partea staff-ului. De altfel, pentru partea culinara a evenimentului nostru, putem oricand opta pentru serviciile de catering.

5. Tematica. In ultimii 10 ani, petrecerile de botez tematice au prins tot mai mult contur. Puteti opta pentru varianta tematica clasica: roz pentru fetita, albastru pentru baietel. Sau, puteti merge mai departe, raportandu-va la anumite personaje Disney, sau de ce nu, chiar tematice insipirate din filme.

Asadar, acestia sunt principalii pasi in organizarea petrecerii de botez, insa nu uitati ca puteti oricand opta pentru serviciile de organizare evenimente si in acest fel sa scapati de grija organizarii unui asemenea eveniment special.