Succesul unei companii se datoreaza actiunilor continue ce au loc pe plan intern pentru dezvoltarea angajatilor. Pregatirea profesionala, experienta din fiecare zi si relatiile interpersonale ajuta foarte mult angajatii pentru a-si continua activitatea cu placere. In ultimul timp, evenimentele business se bucura de cat mai multa popularitate, fiind ocazia perfecta in care companiile au posibilitatea de a se dezvolta, pot crea noi parteneriate si isi pot prezenta ideile si strategiile. Din acest motiv, salile de conferinte si evenimentele business au devenit un element necesar si indispensabil. Se prefera un design simplu si elegant si un cadru suficient de spatios, elementul principal care trebuie sa primeze la un astfel de eveniment fiind confortul persoanelor participante.

Evenimentele de tip corporate reprezinta o oportunitate pentru intarirea relatiilor dintre angajati si superiori. Pe langa acest aspect, evenimentele corporate pot consta si in conferinte, seminarii sau petreceri care ajuta la imbunatatirea imaginii unei companii si la dezvoltarea pe plan profesional a angajatilor.

Sala pe care v-o punem la dispozitie este dotata cu un proiector, ecran si sistem de sonorizare, lucru ce faciliteaza sustinerea prezentarilor intr-o conferinta sau un seminar. In mijlocul salii se pot aranja scaune pentru confortul participantilor.

La cele mai multe evenimente bufetul suedez este tot timpul o alegere buna pentru ca asigura invitatilor o masa delicioasa. Acesta este diversificat si denota rafinament prin preparatele alese cu grija. Este personalizat la cererile clientului care organizeaza evenimentul pentru a oferii o experienta unica fiecarui client. Sunt compuse din mancaruri reci, rulade, branzeturi si mezeluri de cea mai buna calitate. La cerece, se pot realiza si meniuri de bufet suedez, special concepute pentru necesittatile evenimentului dumneavostra. De asemenea, puteti opta si pentru platourile cu gustari dulci care vor avea cu siguranta succes in randul invitatilor.

Alegeti sala evenimente corporate Cluj pe doua nivele pe care v-o punem la dispozitie! Aceasta are un spatiu disponibil de 320 de locuri, iar zona lounge este perfecta pentru evenimentele tip corporate datorita spatiului minimalist si elegant. Va oferim un program bine structurat si definit care imbina profesionalism, creativitate si pasiune pentru cele mai reusite evenimente corporate!