Decorul unui sali este vital pentru reusita unei nunti. De la aranjarea meselor si a spatiului pana la aranjamentele florale, totul trebuie sa se imbine armonios pentru a crea o imagine de ansamblu completa si coerenta. Un decor frumos va destinde atmosfera si va crea un ambient placut unde invitatii se vor simti bine.

Decorul vintage glamour 
Vintage glamour reprezinta o alegere indrazneata, pentru cei care doresc o nunta unica aceasta fiind cea mai buna varianta. Se pot combina detalii metalice si stralucitoare cu obiecte vintage pentru un plus de eleganta. Cheia consta in echilibrul dintre elementele vintage si cele moderne. E important sa nu aglomerati sala cu elemente vintage, ci sa adaugati doar cateva cum ar fi suporturile pentru aranjamele florare, lumanari sau fata de masa.
De asemenea, alegerea unor 3 culori de baza este idela pentru obtinerea unui ansamblu armonios. De exemplu, culoarea auriu se combina foarte bine cu crem si alb. Aceasta combinatie va oferi nuntii acel strop de unicitate fara sa incarce decorul inutil.

Decorul minimalist
Un alt tip de decor este cel minimalist cu un twist, unde nu e neaparat sa optati pentru nonculori, ci puteti alege o culoare puternica dominanta. De exemplu, alegeti culoarea roz care se poate regasi in aranjamentele florare si in rest optati pentru culori sterse. Aceasta combinatie pastreaza un spatiu curat si fresh.

Decorul country chic
Combina lemnul natural cu cateva culori pastelate pentru a obtine un stil country chic inedit. Cheia succesului consta in alegerea unei culori pastel care sa domine. Aceasta culoare ar putea fi albastru deschis care se poate regasi in aranjamentele florale combinat cu albastru inchis si in elementele decorative de pe masa.

Cel mai important lucru insa este ca nunta sa fie personalizata dupa gusturile cuplului, asa ca indrazniti pentru un decor unic pentru sala de nunti, care sa va reprezinte!