Cand vine vorba de alegerea salii pentru petrecerea de nunta, fiecare cuplu decide ce i se potriveste in baza avantajelor si dezavantajelor pe care le presupune fiecare locatie. In ciuda primei impresii, petrecerea de nunta pe doua nivele presupune mai multe avantaje decat dezavantaje.

Avantaje
In primul rand, o sala pe doua nivele inseamna o sala spatioasa. Fiecare invitat va avea spatiu personal suficient, cele doua nivele dispersand impresia de inghesuiala.  De altfel, la capitolul spatiu, nici ringul de dans nu se lasa mai prejos. Distribuirea spatiului pe doua nivele asigura un ring de dans incapator.
In ceea ce priveste dansul mirilor, sala pe doua nivele reprezinta certitudinea ca fiecare invitat va avea posibilitatea sa-l vada fara ca macar sa se inghesuie.
De altfel, in timp ce primul nivel ne ofera posibilitatea unui ring incapator, a amplasarii unei formatii, a unui candy bar, photobooth, sau a altor aranjamente voluminoase, cel de-al doilea nivel ofera posibilitatea personalizarii spatiului. Astfel ca, cel de-al doilea nivel ar putea sa fie locatia ideala pentru invitatii care aprecieaza un spatiu mai intim, cu mai putina galagie sau forfota in jur. De exemplu, poate fi un loc ideal pentru persoanele mai in varsta.

Dezavantaje & temeri
Pe de alta parte, o locatie pe doua nivele, ca si orice alt tip de locatie, aduce cu sine o serie de temeri. De obicei, principala teama este aceea ca nunta va fi impartita in doua si ca nuntasii nu vor fi implicati propriu zis in eveniment (de ex. ca nu vor dansa). Consideram ca aceasta teama ar trebui sa fie irelevanta deoarece cu muzica adecvata si cu aranjamente imbietoare, este aproape imposibil ca nuntasii sa nu fie implicati. Plus ca, sunt tot mai in voga acele momente artistice destinate exclusiv implicarii directe a  nuntasilor. De exemplu, participarea la eveniment a unor dansatori profesionisti care sa invete publicul niste pasi simpli de dans.

In concluzie…
Sala pe doua nivele, la fel ca orice sala, prezinta avantaje si dezavantaje cu care se poate jongla. Teama ca nunta va fi divizata sau teama ca nuntasii nu vor fi suficienti de implicati sunt temeri normale pentru orice eveniment indiferent de locatie.