Fiecare dintre noi isi doreste o nunta deosebita, organizata perfect pana la cele mai mici detalii, asa ca florile, decorul din sala de nunti sau paleta cromatica predominanta trebuie alese cu mare grija. Invitatiile de nunta reprezinta un alt aspect important si nu trebuie neglijate sub nicio forma, mai ales ca ele fac o prima impresie despre eveniment invitatilor nostri. Este esential ca invitatiile de nunta sa reflecte personalitatea mirilor si sa se potriveasca cu stilul ales pentru intreaga nunta, insa trebuie tinut cont si de tendintele actuale. Trimiterea invitatiei de nunta reprezinta prima ocazie de a face cunoscut invitatilor stilul nuntii si ofera oaspetilor toate detaliile necesare pentru eveniment.

Pentru alegerea invitatiilor de nunta, va recomandam sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:
Consultati mai multe oferte inainte de a lua o decizie
Cand vine vorba de deciziile care trebuie luate pentru nunta, nu trebuie niciodata sa va grabiti sau sa luati decizii pripite, deoarece este foarte posibil sa regretati dupa aceea. Oricat de usoara poate parea alegerea invitatiilor de nunta, de multe ori intregul proces poate dura mai mult decat v-ati inchipuit, asa ca este recomandat sa incepeti cautarea din timp, pentru a putea consulta mai multe oferte. Este important sa va alocati timp pentru a vedea cat mai multe modele de invitatii de la cat mai multe firme, pentru a avea de unde alege ceea ce va place cel mai mult

Alegeti stilul invitatiilor de nunta
Odata ce ati ales stilul si culorile predominante pentru eveniment, este timpul sa decideti si stilul invitatiilor de nunta, care trebuie sa fie in concordanta cu decoratiunile sau cu detaliile salii de nunta. Trebuie sa tii cont daca stilul va fi unul clasic, elegant, rustic sau modern, pentru a alege invitatii in acelasi ton si pentru a da impresia de o petrecere unitara, cu elemente care se potrivesc foarte bine. Pentru o nunta ca la carte, trebuie sa tii cont chiar si de cele mai mici detalii!

Cumparati mai multe invitatii decat ati planuit
Mirii pot deveni foarte usor stresati si agitati inainte de marele eveniment, asa ca mereu poate exista posibilitatea de a omite anumite persoane pe care le doriti sa fie prezen te la nunta ta. Nu se stie niciodata cand poti omite pe cineva, asa este esential sa fiti pregatiti pentru orice! Pentru a iesi din orice incurcatura si pentru a nu fi pusi intr-o situatie stanjenitoare, este recomandat sa comandati cu 10-15 invitatii in plus.

Pe langa aceste trei criterii importante, va sfatuim sa comandati invitatiile din timp pentru a intra in criza de timp si pentru a va stresa si mai mult inainte de eveniment si va recomandam sa verificati cu atentie textul, pentru a fi siguri 100% ca invitatiile nu contin nicio greseala gramaticala.